Concursuri de figurine în nisip și body-painting, pe Plaja Modern, de Ziua Delfinului

427
Concursuri de figurine în nisip și body-painting, pe Plaja Modern, de Ziua Delfinului - zfigurinenisipziuadelfinului-1344610545.jpg
Puținii delfini care mai trăiesc în Marea Neagră vor fi sărbătoriți sâmbătă, 11 august. Aniversarea este organizată de ONG "Mare Nostrum" și va avea loc de la ora 15,00, pe Plaja Modern.
Constănțenii, dar și turiștii sunt invitați să participe la două concursuri dedicate mediului marin, unul de figurine în nisip, altul de body-painting. "Vom desena și vom construi în nisip delfinași, căluți de mare, peștișori sau orice altă viețuitoare din Marea Neagră. Concurenții se pot înscrie pe loc. Vom puncta realismul figurinelor și al desenelor, originalitatea și creativitatea autorului și, bineînțeles, relevanța față de tema concursurilor", a precizat Roxana Gemai, reprezentantul organizatorilor.
Competițiile se desfășoară pe patru categorii: pentru copiii sub cinci ani, pentru cei între șase și 10 ani, pentru cei între 11 și 16 ani și peste 16 ani.
Programul zilei începe la ora 15,00, cu înscrierea concurenților pentru concursurilor. Între orele 16,00 și 17,00, se va desfășura concursul de body-painting, iar de la ora 16,00 și până la ora 18,00, cel de figurine în nisip. Ulterior, se va face jurizarea și premierea concurenților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea, duminică, pe litoral
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Social : Diseară asistăm la ploaia de stele
Pagina a fost generata in 1.3194 secunde