Confuz atunci când alegi un credit rapid online? România are prima platformă de informare asupra împrumuturilor rapide

812
83
Confuz atunci când alegi un credit rapid online? România are prima platformă de informare asupra împrumuturilor rapide - cred-1480688469.jpg

Articole recomandate

Creditele rapide sau creditele online sunt o formă relativ nouă de împrumut cu caracter urgent ce a înflorit pe piața românească. Aceste tipuri de împrumuturi sunt din ce în ce mai populare printre români, după ce majoritatea companiilor ce aveau doar birouri fizice au trecut acum pe web, unele chiar exclusiv în mediul virtual.

De ce trebuie să existe o platformă de informare?



Ca orice produs financiar specific, un astfel de credit rapid are anumite caracteristici și un grad de risc mai ridicat. O buna cunoaștere a termenilor contractuali este esențiala pentru cineva ce își dorește să acceseze un astfel de împrumut.

De cele mai multe ori însă, oamenii nu au timp sau capacitatea necesară pentru a înțelege toate detaliile, iar companiile de credit nu le fac viața ușoară, abordând de multe ori un limbaj foarte tehnic în comunicare.

Aici intervine Vreau Credit Rapid – platforma creată de doi tineri antreprenori români, ce își propune să clasifice, să explice și să pună în lumină piața de credite online din România.

Ce este bine de știut înainte de a lua un împrumut

Portalul adună sub o singură umbrelă toate companiile ce oferă servicii de credit rapid online, pentru ca mai apoi sa prezinte detalii referitoare la toate caracteristicile ce trebuiesc cunoscute de consumatori, într-un limbaj comun și ușor accesibil.

Recenziile acestor tipuri de împrumturi iau în considerare detaliile tehnice ale unui credit, dar și părerile altor persoane care au accesat deja serviciul și vor să îi îndrume pe alții ce se gândesc la un astfel de produs financiar.

Astfel, vei putea găsi într-un singur loc tot ce trebuie să stiți înainte de a accesa creditul: vei ști de ce acte ai nevoie, vei cunoaște modalitatea de aplicare și vei avea acces la informații vitale înainte de a-ți risca siguranța financiară.

Diferența se vede în buzunarul tău



Dacă ești informat poți lua decizii pertinente legate de aceste împrumuturi și poți filtra informațiile concrete în zgomotul de păreri și opinii pe care îl auzi despre aceste tipuri de credite.

Vei fi în siguranță dacă știi ce presupune un astfel de produs, când trebuie să returnezi banii și în ce manieră.

Dacă ești informat vei șii ca orice contract de acest fel este negociabil, iar companiile de credit îți pun la dispoziție multiple modalități prin care să poți returna banii și prin care îi poți primi. O dată ce ai returnat un credit cu succes, al doilea credit pe care vrei să îl contractezi va sta sub semnul încrederii, deoarece compania te cunoaște deja și are un istoric bun pe care se poate baza.

Aceste împrumuturi online pot fi benefice dacă sunt accesate cu responsabilitate, iar vreaucreditrapid.ro vreau să promoveze și să susțină o informare corectă și completă asupra produselor financiare din România.

Diferențele principale în legislația ce reglementează creditorii non-bancari de cei bancari pot fi consultate pe site-ul Băncii Naționale a României.

Comentează știrea

83 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 
DODO
3 decembrie 2016
adica...

CAMATARI cu patalama !

Dragos
3 decembrie 2016
da, dar..

De multe ori bancile te refuza asa ca decat sa te duci la camatari adevarati, mai bine intr-un cadru legalizat. Dar romanii doar sa comenteze aiurea stiu...

Răspuns la: adica...
Adăugat de : DODO, 3 decembrie 2016
CAMATARI cu patalama !
GRACE MICHAEL
15 martie 2017
OFERTA DE IMPRUMUT

Buna, Sunt doamna Grace Michael, un creditor împrumut privat, care dă posibilitatea de timp de viață. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a plăti datoria ta, sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditarea noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că noi oferim asistență fiabilă și primitor și va fi dispus să ofere împrumuturi. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: ([email protected]) Suma maximă pe care împrumuta este 700,000,000.00 în cele ce urmează Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great Mulțumesc

Wahyuni Elvin
11 aprilie 2017
IMPRUMUT

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci în acest site, am vești bune pentru a partaja. vă rugăm să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON ÎMPRUMUT FIRM. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail pentru toată lumea "[email protected]" asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult teamă ca mi-am pierdut banii atât de prostește înainte. Dar, am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de RP 700000000, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nici o taxă. Nu este necesară garant de mine. până acum, eu încă se pare greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Și dacă îi suni și să obțină un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, prin e-mail din nou ^[email protected] ^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mail meu [email protected]  Notă: toate escrocii cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți Mulțumiri

Cristina Nicolae
18 iunie 2017
Cum am primit împrumutul meu

Numele meu este Cristina Nicolae, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâtea datorii, eram atât de confuz și frustrat de cum Să plătească datoria imensă. Într-o zi trecând prin Internet am dat peste o mărturie a lui (Andrew Dumitru) despre cum GINA MORGAN la ajutat cu un împrumut. Așadar, am solicitat un împrumut de 62.000 Euro, cu o durată de 5 ani de la Companie prin poștă ([email protected]) Când am aplicat pentru împrumut, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă primesc împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză, în Mai puțin de 48 de ore, împrumutul meu a fost acordat cu o rată a dobânzii de 2%. Acum am stabilit datoria soțului meu și am început o nouă viață și o afacere a mea proprie. Tocmai mi-am îndeplinit jurămintele. Deci, dacă doriți orice tip de împrumut de până la 2%, vă rugăm să contactați GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD pe e-mailul ei [email protected]

YUIL
21 iunie 2017
ÎMPRUMUT

Buna, Numele meu este Yuli of South Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am cerut un împrumut de aproximativ 200 de milioane de dolari de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: ([email protected]) Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected]) Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Alicia Radu
3 august 2017
ÎMPRUMUT

Buna, Sunt doamna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care acordă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau bani de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin ([email protected]) APPLICATION DATA 1) Numele complet: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Stat: 5) Sex: 6) Starea civilă: 7) Ocupatia: 8) Număr de telefon: 9) Poziția curentă în locul locului de muncă: 10) Venit lunar: 11) Suma imprumutului necesar: 12) Durata împrumutului: 13) Scopul împrumutului: 14) Religia: 15) Ați aplicat înainte: 16) Data nașterii: Mulțumiri,

Sarah Michael
25 august 2017
Oferta de împrumut

Buna, Eu sunt doamna Sarah Michael, creditor privat de împrumut care oferă oportunități de viață. Căutați un împrumut autentic, Aveți nevoie de bani pentru a începe o afacere sau pentru a vă îmbunătăți finanțele, ați fost respins de bănci sau de alte instituții financiare. Nu mai căutați, sunt aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Sunt un creditor de încredere și de încredere care oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă la o rată a dobânzii la un nivel scăzut și accesibil de 2% și voi fi fericit și dispus să vă ofere un împrumut astăzi pentru mai multe informații contactați-mă prin e-mail la ([email protected]). Mulțumesc.

Marcia Retnawat
26 august 2017
împrumut

Buna, Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent să obțineți un împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am solicitat un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane de euro încă nu am primit un împrumut, Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci. Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta Doamna Alicia Radu, prin e-mail: [email protected] Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: [email protected] Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

SARAH MICHAEL
28 august 2017
OFERTA DE IMPRUMUT

BINE ATI VENIT LA COMPANIEI "AVANT CREDIT" Căutați un împrumut autentic? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Acordăm o sumă maximă de 500.000.000,00 în următoarea monedă: Dolari americani de stat, Euro și marii britanice (GBP) Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul ([email protected]) Mulțumesc

83 comentarii. Pagina 1 din 9. Click pe pagina dorită : 1 2 ...9 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0687 secunde