Consiliul Local: schimbări importante în programul "Respect"

540
Consiliul Local: schimbări importante în programul

Articole de la același autor

Aleșii locali au aprobat, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța proiectul de hotărâre ce vizează majorarea plafonului veniturilor pentru beneficiarii programului "Respect". 


Astfel, de tichetele pentru alimente oferite în cadrul acestui program derulat de Primăria Constanța vor beneficia și persoanele care au calitatea de pensionar sau sunt indemnizate în baza legilor speciale și ale căror venituri lunare cumulate în sumă netă sunt mai mici sau egale cu suma de 1.250 lei. 


"În proiectul derulat în anul în curs s-a încadrat o medie de 29.293 de beneficiari. Odată cu mărirea punctului de pensie, respectiv iulie 2017, a încetat dreptul la beneficii sociale pentru 2.670 de persoane. Potrivit calculelor celor din administrația publică locală, numărul beneficiarilor care au venituri cuprinse între 1.001 și 1.250 lei este de 7.739", se spune în expunerea de motive a inițiatorului. 


Noua hotărâre a consilierilor locali referitoare la majorarea plafonului veniturilor nete intră în vigoare începând cu data de 1 ianuarie 2018.   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6974 secunde