Constanța ar putea avea un zbor direct către Chișinău

290
2
Constanța ar putea avea un zbor direct către Chișinău - constantachisinau-1448206405.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții agențiilor de turism din țară și de pe litoral încearcă să-i convingă pe șefii Tarom să introducă o cursă directă către Chișinău. Recent, a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții companiei aeriene naționale Tarom și reprezentanții a trei consilii județene (Bihor, Timiș și Suceava) și patru Asociații de Promovare a Turismului (Litoral - Delta Dunării, Oradea, Timiș și Suceava). De asemenea, la întâlnire au participat conducerea Aeroportu-

rilor Constanța, Oradea, Timișoara și Suceava, precum și președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism și președintele Federației de Promovare a Turismului din Republica Moldova.

Întâlnirea a avut ca scop introducerea unor curse interne, care să lege Constanța de vestul, estul și nordul țării, pentru a facilita fluxul turistic estival către litoralul românesc, propunere care, din păcate, nu poate fi implementată în prezent de către Tarom.

În urma acestei întâlniri, Asociația Litoral - Delta Dunării și Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova solicită Tarom introducerea unui zbor direct Chișinău - Constanța - Chișinău. În acest sens, Asociația Litoral - Delta Dunării, Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova și Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România vor susține campania de promovare a circulației turistice între Chișinău și Constanța, pentru creșterea numărului de pasageri și turiști și pentru creșterea vizibilității și atractivității destinațiilor.

Menționăm că, anul acesta, peste 47.000 turiști din Republica Moldova au ajuns în destinații turistice românești, din care aproximativ 25.000 de turiști au ajuns pe litoral. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vasi
26 ianuarie 2016
intersant

Ce ne intereseaza pe Constanteni curse Chisinau, cati plecam acolo dar Europa unde ne intereseaza o cursa pe saptamana la Milano. Dar avem aeroport ce gluma buna

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Social : Vacanțe cu reduceri, pentru constănțeni
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Social : Începe Târgul de turism "Vacanța"
Pagina a fost generata in 0.8338 secunde