Constanţa. Fiți atenți, șoferi! Vor fi instituite restricții de trafic pe timpul nopții

398
Constanţa. Fiți atenți, șoferi! Vor fi instituite restricții de trafic pe timpul nopții - 1-2-1697623703.jpeg

Articole de la același autor

Pentru reducerea disconfortului produs de prezența utilajelor și pentru nu se mai îngreuna traficul pe timpul zilei, lucrările efectuate de administratorul tramei stradale se vor desfășura noaptea.

Prin urmare, în această seară și mâine seară, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, între orele 21:00 și 06:00, pe strada I. G. Duca, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului iar mâine seară se va asfalta tronsonul care face legătura cu bulevardul Ferdinand.

Atât joi seară cât și vineri seară, vor fi instituite restricții totale de trafic pe strada Răscoala din 1907, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand. Restricțiile vor fi valabile în intervalul orar 21:00-06:00. Vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Participanţii la trafic trebuie să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2553 secunde