Constanța se vaccinează! Aproape 8000 de oameni, vaccinaţi weekendul trecut

270
Constanța se vaccinează! Aproape 8000 de oameni, vaccinaţi weekendul trecut - constantasevaccineaza-1635167534.jpg

Articole de la același autor

7910 constănțeni s-au vaccinat weekendul acesta în centrele de vaccinare amenajate de Primăria Municipiului Constanța prin Direcția Generală de Asistență Socială.

Cifrele înregistrate în perioada 22 - 24 octombrie sunt următoarele:

- Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional: s-au vaccinat 6233 persoane

- Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall: s-au vaccinat 1226 de persoane

- Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase: s-au vaccinat 264 de persoane ( a fost deschis doar în ziua de duminică).

De asemenea, echipele mobile au imunizat 187 de persoane.

În continuare, cei care doresc să se vaccineze o pot face la următoarele centre:

- Centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, deschis zilnic, în intervalul orar 8.00 – 20.00. De mâine, 26 octombrie 2021, vor fi funcționale 20 de fluxuri de vaccinare, în prezent sunt deschise 18 fluxuri.

- Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall, 2 fluxuri de vaccinare, deschis până pe 31 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00;

- Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, deschis zilnic, în intervalul orar 13.00 – 20.00;

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.

Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / pașaport).

„Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți”, precizează primarul Vergil Chiţac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4412 secunde