Constănțeni, puteți munci ca fermieri în Danemarca!

1127
1

Articole de la același autor

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Constanța oferă, prin serviciul EURES (serviciu de mediere a muncii în UE și în spațiul economic european) mai multe locuri de muncă în state precum Cehia, Belgia și Danemarca.
Cele mai multe oferte din Danemarca. Constănțenii care doresc să lucreze în domeniul agricol pot depune un CV pentru un post într-o fermă în Danemarca. Este vorba de ferme agricole și pentru creșterea animalelor, sunt 25 de posturi disponibile, iar cei interesați trebuie să cunoască limba engleză foarte bine. Vor primi, în schimb, un salariu de 1.270 euro/lună, impozabili.
Mai sunt oferte și din Belgia. Angajatorii din această țară caută montatori/instalatori țevi (5 posturi), sudori (5 posturi) și electro-mecanici (5 posturi). Condiția este ca cei interesați să cunoască foarte bine limba franceză.
Mai sunt disponibile, de asemenea, două posturi de consultant vânzări în Cehia; cerința este de cunoaștere a limbilor germană și engleză. Ofertele sunt valabile până la începutul lunii iunie. Cei interesați se pot adresa inspectorilor de la AJOFM Constanța.

Comentează știrea

fermierul
10 mai 2011
articol

FERMIÉR, -Ă, fermieri, -e, s. m. și f. Proprietar sau arendaș al unei ferme1. [Pr.: -mi-er] – Din fr. fermier.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Am vrut să rămân în străinătate!"
Pagina a fost generata in 0.3249 secunde