Video Constănțeni TERORIZAȚI de MANELE: "A fost iar nuntă de botez!". "Suni degeaba la Poliția Locală"

6324
Constănțeni TERORIZAȚI de MANELE:

Articole de la același autor

Au crezut că scapă de problemele blocului dacă se mută la casă, într-un cartier rezidențial, dar nu au luat în calcul și vecinătățile. Constănțenii din Boreal sunt constant terorizați de chefurile din Palazu Mare, tolerate de autoritățile locale. 


"Azi noapte, a fost altă «nuntă de botez» în Palazu Mare, iar difuzoarele au urlat până-n zori. Mă îngrozește faptul că, în zilele următoare, voi fi obligat să particip alături de locatarii din Boreal la «minunatul concert de manele» și la zgomotul petardelor fără număr, fără număr... Ce mai, fenomenul s-a generalizat și măsuri de rezolvare deocamdată nu sunt! Deci, dragi conaționali, înarmați-vă cu răbdare și cumpărați-vă antifoane !!!", a transmis Nicolae A., locuitor al cartierului Boreal. 


Nici la Cumpăna situația nu diferă, locuitorii având parte aproape zilnic de astfel de circ. 


"În Cumpăna este la fel, aproape zilnic. Te saturi să suni la Poliția Locală, la 112. Poliția locală oferă răspunsuri de genul: «Nu îi amendăm, că nu au bani să plătească amenzile». Dar bani de aparatură au. Suni la ei, îți înregistrează datele, este cel mai important, după care: «Nu avem acum mașina pentru intervenție, este plecată la alt caz». Serios? Poliția mizează pe faptul că renunți să mai suni și așa au rezolvat situația", a explicat Elena V. 


Iar spusele sale sunt confirmate și de alți locuitori ai comunei: "La Cumpăna, noi avem parte aproape în fiecare seară de astfel de «spectacole»", susține Ovidiu V., în timp ce Ion B. este deja resemnat: "Nu mai are sens să suni nicăieri, oricum nu se vor lua măsuri. Singura soluție să scapi de așa ceva - să te muți în altă parte!". 


Probleme similare sunt și în Constanța, în special în zona Campusului Social "Henri Coandă", dar și în cartierul Coiciu. Despre acest subiect, au curs râuri de cerneală… 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5461 secunde