Constănțenii, notificați printr-o singură înștiințare a SPIT

691
La fel ca anul trecut, contribuabilii din Constanța vor primi o singură înștiințare de plată, de culoare roz sau albă, care va cuprinde toate obligațiile datorate bugetului local, anunță Serviciul Public de Impozite și Taxe.
Virginia Uzun, directorul executiv al SPIT Constanța, spune că hârtiile albe vor fi trimise către constănțenii care au de achitat doar obligațiile de plată aferente anului 2012. Înștiințările tipărite pe hârtie roz vor ajunge în căsuța poștală a persoanelor care au de plătit taxele și impozitele de anul acesta, dar și obligațiile restante aflate în procedură de executare silită. Potrivit reprezentanților SPIT, sumele restante, dar și accesoriile aferente suportă majorări de întârziere până la data în care datoria este plătită. Datoriile către bugetul local pot fi achitate în numerar la ghișeele agențiilor fiscale sau la oficiile poștale din localitate.
Serviciul constănțean de Impozite și Taxe mai informează că sumele din înștiințările de plată sunt conforme cu declarațiile pe proprie răspundere ale proprietarilor înregistrate în evidențele fiscale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.288 secunde