Consumatorii din Poarta 6 vor avea din nou apă caldă

112
1

Articole de la același autor

RADET Constanța întrerupe furnizarea de apă caldă, astăzi, între orele 8:30-16:30 , către următorii consumatori arondați punctului termic 185 : Bl. FD21, FD22, FD23, FD24,FD27, FD28, FD29, situate în zona Poarta 6 ,pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a rețelei termice.

RADET Constanța acționează în vederea reluării furnizării de apă caldă cât mai repede cu putință și își cere scuze față de toți consumatorii afectați de această întrerupere.

"Pentru informații suplimentare, clienții noștri pot suna la Dispeceratul RADET Constanța care funcționează non stop, la numărul de telefon 0241.616.792, sau pot accesa site-ul RADET Constanța, la adresa www.radet-constanta.ro", transmit reprezentanții RADET Constanța. 

Comentează știrea

catalin
11 iunie 2015

Ai un vis, dar n-ai resurse ?! Daca esti dispus să-ti conduci viața după o viziune măreață, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.369 secunde