Continuă înscrierile pentru cursurile de agent vânzări și antreprenori romi

821
În cadrul proiectului "Romano Cher - Casa Romilor", K Consulting Management and Coordination (KCMC) organizează în luna septembrie la Mamaia două sesiuni de formare gratuite și autorizate CNFPA în domeniul vânzărilor și al competențelor antreprenoriale.

Cursurile au rolul de a pregăti resurse umane în comunitățile în care se mai practică meșteșugurile tradiționale ale etniei rome, însă nu se adresează în mod exclusiv meșteșugarilor, ci și mediatorilor școlari, asistenților sociali, persoanelor din mediul ONG care au ca preocupare incluziunea socială, persoanelor de etnie romă, etc.

Cursul în domeniul vânzărilor se desfășoară în perioada 8 - 11 septembrie, iar cel de antreprenoriat social între 14-18. Ambele se vor finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia participanții vor obține certificate de absolvire eliberate de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților și recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării.

Participarea la curs este gratuită și sunt asigurate transportul, masa de prânz și pauza de cafea. Cazarea participanților cu domiciliul în afara județului Constanța este, de asemenea, suportată de către organizator.

Persoanele interesate pot accesa, pentru înscriere, adresa www.kcmc.ro/cursuri și pot completa aplicația online, după verificarea condițiilor și a eligibilității, până la data de 2 septembrie 2011. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5782 secunde