Continuă vaccinarea populaţiei anti-COVID, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa

186
Continuă vaccinarea populaţiei anti-COVID, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa - xcontinuavaccinarea-1648208279.jpg

Articole de la același autor

Activitatea de vaccinare anti-COVID continuă la Pavilionul Expozițional din Constanţa. Acţiunea se desfășoară în trei fluxuri, lunea, miercurea, vinerea, sâmbăta şi duminica, între orele 9.00 şi 13.00, marțea şi joia, între orele 14.00 şi 18.00. De asemenea, echipa mobilă se deplasează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile.

După același program, se distribuie tichetele valorice pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare (două doze Pfizer-BIONTech, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson& Johnson) după data de 3 septembrie 2021 până în prezent, exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța. Atenţie, însă, pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0712/012321.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4629 secunde