Controale în parcările cu plată din Mamaia. Șoferi amendați de Poliția Locală

469
Controale în parcările cu plată din Mamaia. Șoferi amendați de Poliția Locală - politia-1567537576.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au descins, în ultimele zile din luna august, într-un amplu control în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță. Au fost vizați atât agenții economici, cât și comercianții ambulanți, dar și șoferii care staționau neregulamentar. Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor care nu au plătit locul de parcare. 


Timp de cinci zile, mai exact în perioada 26 - 30 august, polițiștii locali au desfășurat un amplu control în stațiunea Mamaia și în Satul de Vacanță, în urma căruia au aplicat sute de sancțiuni contravenționale. În cazul unităților economice, unde au fost verificate, după cum au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța, aspecte privind desfășurarea în legalitate a activității, au fost depistate nereguli pentru care au fost aplicate patru sancțiuni, în valoare de 3.000 de lei, și două avertismente. În schimb, polițiștii locali au depistat 43 de comercianți ambulanți, cărora le-au fost aplicate amenzi în valoare de 25.250 de lei și le-a fost confiscată marfa. 


Cele mai multe amenzi au fost aplicate, însă, șoferilor care au staționat neregulamentar. Acestora le-au fost aplicate 182 de sancțiuni, în cuantum de 107.340 lei, dintre care 12 pentru opriri neregulamentare, 12 pentru staționări neregulamentare, 9 pentru ocuparea unui loc de parcare pentru persoane cu dizabilități. Cele mai multe amenzi, respectiv 144, au fost date șoferilor care au ocupat locuri în parcări cu plată, fără a achita însă tariful de parcare sau au staționat și după expirarea perioadei pentru care a fost făcută plata, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 235/28.06.2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța. 
Totodată, polițiștii locali au dispus ridicarea unui număr de 19 vehicule. 


XXX 
O acțiune similară s-a desfășurat și în zona plajei din Constanța, Faleza Cazino și Peninsulă, prilej cu care au fost aplicate 23 de sancțiuni, în valoare de 10.450 de lei, majoritatea pentru comercianții ambulanți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde