Copiii cu dizabilități de la Centrul "Albatros" vor avea unde să facă terapie

710
Copiii cu dizabilități de la Centrul
Copiii și tinerii care urmează cursurile Centrului Școlar pentru Educație Inclusivă "Albatros" vor avea, începând din luna mai, o sală de sport modernă și cabinete de fizioterapie, logopedie, terapie prin artă și stimulare senzorială. Acestea sunt realizate în cadrul unui proiect de extindere a complexului terapeutic, investiția se ridică la aproape 6,2 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri nerambursabile.
Lucrările au fost demarate în iunie 2010, până în prezent fiind realizate în proporție de 70%, urmând să fie realizată conectarea la iluminat și la gaze naturale, iar apoi dotarea cu echipamente moderne.
Este nevoie de aceste dotări, au arătat reprezentanții centrului, pentru o abordare complexă a educației celor care învață în unitate. În Centrul "Albatros" studiază aproape 220 de tineri, cu diverse dizabilități și cu cerințe educative speciale. Ei studiază pentru a deveni croitori, frizeri sau pentru a lucra în turism și alimentație, iar înființarea cabinetelor îi va ajuta pentru a face și terapie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 24 Februarie 2011
Stire din Social : Se întoarce iarna, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6942 secunde