Copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Antonio”, invitați la un eveniment dedicat romilor

3333
Copiii de la Complexul de Servicii Comunitare „Antonio”, invitați la un eveniment dedicat romilor - eveniment-centru-1714293875.jpg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Antonio” au participat, zilele trecute, la un eveniment cultural-artistic de excepție, dedicat Zilei Internaționale a Romilor.

Evenimentul a fost organizat de către Partida Romilor Pro Europa (PRPE) - Nicolae Păun, la sediul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din municipiul Constanța.

Astfel, copiii au avut ocazia de a fi martori la o adevărată desfășurare de tradiții, cultură și contribuții remarcabile ale comunității romilor. De asemenea, prin participarea la aceste manifestări, copiii au avut oportunitatea să învețe și să aprecieze diversitatea culturală care îi înconjoară, să descopere frumusețea tradițiilor romilor și să valorifice importanța respectului în comunitate. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța transmit, astfel, mulțumiri Partidei Romilor Pro Europa (PRPE), Nicolae Păun pentru invitație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0735 secunde