Concurs Copiii din centrele de plasament "dăruiesc din suflet" picturi de Paște

429

Articole de la același autor

Astăzi se deschide expoziția "Îți dăruiesc din suflet" la Sala Sporturilor, cu ocazia sărbătorilor pascale. Zilnic, între orele 11,00 - 19,00 puteți veni să vizionați exponatele micuților din centrele de plasament precum și ale persoanelor cu nevoi speciale. Expoziția se va derula în perioada 17 aprilie - 24 aprilie 2008, iar banii strânși vor fi împărțiți centrelor în funcție de vânzări.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGASPC) a adunat mai multe lucrări ale copiilor din toate centrele de plasament și, împreună cu Fundația Estuar, filiala Constanța au organizat o expoziție cu vânzare. Motivul lucrărilor expuse este sărbătoarea pascală.

Banii vor fi dați centrelor
Scopul expoziției "Îți dăruiesc din suflet" este promovarea abilităților copiilor care au realizat lucrările, precum și schimbarea atitudinii și mentalității comunității privind persoana cu nevoi speciale.
Banii obținuți de pe urma vânzărilor vor fi împărțiți fiecărui centru în funcție de lucrările vândute. Cu banii obținuți, centrul va cumpăra materialele necesare pentru următoarea expoziție. La eveniment sunt așteptate personalități marcante ale orașului.
Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC, ne-a spus că a primit răspuns afirmativ și din partea centrului Tom din Carrefour pentru ca micuții să-și poată expune lucrările și acolo. De asemenea, purtătorul de cuvânt a mai precizat că nu a centralizat exponatele, însă acestea sunt în număr mare.
Expoziția se realizează în cadrul proiectului "Dreptul de a fi obișnuit", proiect finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului PHARE 2004-2006.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2563 secunde