Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța!

862
Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța! - copiiinusepierd-1469118323.jpg
• A început distribuția brățărilor de vacanță 


20.000 de brățări de vacanță vor fi împărțite în această vară, pe plajă, dar și în hotelurile și taberele de la mare. Acestea îi vor ajuta pe copii să ajungă mai repede înapoi la părinți, în cazul în care se rătăcesc. 


Campania "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța" a ajuns la cea de-a șaptea ediție, iar în primele șase sezoane, peste 100.000 de brățări au fost distribuite în unitățile de cazare, la recepție, la sediile polițiilor din stațiunile de pe litoral, în farmaciile partenere din Constanța, Tulcea și din țară. 


Campania din acest sezon estival a debutat sâmbătă, 16 iulie, la Sulina. Voluntarii Crucii Roșii și echipa Radio Constanța/Radio Vacanța au împărțit 3.000 de brățări de vacanță, în Tabăra de la Sulina, dar și pe plajă. 


În această vară, vor veni la Sulina 1.250 de copii din Israel, Canada, Croația, Ucraina și Republica Moldova, prin programul de tabere ARC, pentru copiii din diaspora. Alți 1.250 vor sosi prin taberele tradi-ționale și cu toții vor simți un plus de siguranță. 


Brățara de vacanță este des-tinată și familiilor care ajung în vacanță în stațiunile de pe litoral, interesate de siguranța copiilor lor, grupurilor de copii veniți în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatori. Beneficiarii direcți ai campaniei sunt copiii cu vârste cuprinse între zero și șapte ani. Peste 200 de copii rătăciți pe plaje au ajuns, în fiecare vară, înapoi la familiile lor, grație brățării de vacanță, un accesoriu obligatoriu pentru siguranța și liniștea familiilor venite pe litoral. 


Pentru vara 2016, vor fi realizate 20.000 de brățări de vacanță, model clasic, din hârtie cerată, pe care se trec numărul de telefon al părintelui și numele copilului și alte brățări din material cauciucat care își schimbă culoarea în momentul în care intră în contact cu razele ultraviolete. Au mai fost realizate hărți de informare turistică, dar și accesorii de plajă, care vor fi oferite gratuit turiștilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.669 secunde