CORUPȚIA A UCIS DIN NOU. Vineri, la Constanța, ieșim în stradă!

7912
1
CORUPȚIA  A UCIS DIN NOU. Vineri, la Constanța, ieșim în stradă! - protestprofesorict-1693318565.jpg
Membrii USR Constanța anunță că vineri vor ieși în stradă să protesteze pentru “cancerul corupției care s-a extins și mai mult, iar situația este scăpată de sub control”.

“Deocamdată, singurul lucru ce ne poate proteja este vigilența noastră și dorința de a le arăta politicienilor, politrucilor, sinecurilor de partide și baronilor locali, care în ultimii 30 de ani au intoxicat și căpușat toate instituțiile statului, că nu mai au ce căuta la conducerea acestei țări.

VINERI, 1 SEPTEMBRIE, de la ORA 18.00, ne vom aduna pe platoul din fața Prefecturii Constanța, pentru a ne exprima indignarea, pentru a discuta împreună despre soluții, despre ce trebuie făcut, despre cum și în ce fel putem ajuta acolo unde este nevoie. Vă așteptăm alături de noi!”, au transmis reprezentanții USR Constanța.

Comentează știrea

fani
29 august 2023
solutii

Va intalniti ca sa discutati despre discutii.... Cancerul acesta al societatii se trateaza doar prin prezenta la VOT ! Numai prezenta la vot reprezinta FAPTE si renuntati la VORBE ...Nu va luati dupa spusele Ciolacului ca se vatrece dela fapte la vorbe ! Asta de fapt vor EI .Le faceti jocul ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde