Crearea de locuri de muncă, prioritate la Constanța

174
Crearea de locuri de muncă, prioritate la Constanța - creareadenoilocuridmunnca2-1504717438.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1-9 septembrie, la Constanța, se desfășoară, Atelierul Internațional pentru Dezvoltarea Competențelor Antreprenoriale EMPRETEC. Programul integrat de pregătire oferă întreprinzătorilor instruire și asistență tehnică, precum și un cadru instituțional pentru dezvoltarea capacităților antreprenoriale și creșterea competitivității pe piața locală și internațională a întreprinderilor mici și mijlocii.


Acest program internațional, dezvoltat de Universitatea Harvard, este operațional în 32 de țări. România este prima țară din Europa în care s-a implementat. În cadrul său pot participa antreprenorii existenți sau potențiali, precum și top managerii, inclusiv specialiști din organizații publice sau private aparținând mediilor antreprenorial sau managerial. Pentru a participa, aceștia trebuie să fie cetățeni români sau cetățeni străini vorbitori de limbă română, cu studii medii sau superioare și să treacă de interviul organizat de către trainerii certificați UNCTAD.


Înscrierile pentru atelierul din zona Sud-Est au avut loc, astfel, de la 1 septembrie, 30 de participanți au început pregătirea în cadrul programului de la Constanța, care se va desfășura pe parcursul a 9 zile calendaristice.


Programul, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, are ca obiective susținerea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului de întreprinderi mici și mijlocii capabile să facă față competiției și forțelor concurențiale în condițiile globalizării piețelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2964 secunde