Creații artistice realizate prin joacă, la Complexul „Sparta Rotterdam” din Techirghiol

7755
Creații artistice realizate prin joacă, la Complexul „Sparta Rotterdam” din Techirghiol - atelier-interactiv-1710765357.jpg

Articole de la același autor

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sparta Rotterdam” din Techirghiol au desfășurat, zilele acestea, un atelier creativ, în cadrul instituției.

Având în vedere că acest tip de activități îi ajută în dezvoltarea lor, copiii s-au jucat cu plastilina realizând mai multe lucrări artistice.

„Activitățile care implică creativitatea și lucrul manual sunt extrem de benefice, pentru dezvoltarea copiilor.

Jocul cu plastilina și matrițele le-a oferit copiilor noștri posibilitatea de a-și exprima imaginația și creativitatea într-un mod interactiv și distractiv.

Dezvoltarea motricității fine și concentrarea asupra detaliilor sunt abilități esențiale pe care copiii le pot îmbunătăți prin intermediul activităților de genul acesta.

Asemenea ateliere creative nu numai că îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități artistice și tehnice, dar și să-și exprime emoțiile, gândurile și imaginația într-un mod liber și constructiv. Felicitări copiilor pentru creațiile lor!”, au precizat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3788 secunde