Creșa "Licuricii" și-a deschis, astăzi, porțile

537
Creșa

Articole recomandate

Creșa "Licuricii" și-a deschis astăzi porțile pentru piticii de până în 3 ani care au avut parte de ore întregi de joacă într-un spațiu modern, plin de jucării!


Unitatea, administrată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, este cea de-a 6-a creșă de stat din oraș și dispune de 100 de locuri. Situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, creșa are patru niveluri, cinci săli de clasă și 4 săli de mese. Are bucătărie proprie, mobilier nou și grupuri sanitare special create pentru cei mici. 


Personalul este format din 12 îngrijitoare, 2 asistente medicale, un educator puericultor și doi bucătari care le-au pregătit astăzi micuților un meniu sănătos bazat pe alimente bio, de care au parte, de altfel, și ceilalți aproape 400 de copiii care frecventează creșele de stat administrate de Primăria Municipiului Constanța. 


Chiar dacă nu sunt încă obișnuiți în colectivitate, piticii au mâncat astăzi cu poftă, ajutați bineînțeles de personalul de serviciu, ciorbiță din carne de vițel cu legume și musaca de dovlecei cu carne de vită, iar la gustări, biscuiți, iaurt de capră și mere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9552 secunde