Crucea Roșie îi ajută pe nevoiași de sărbători

295
La sfârșitul acestei săptămâni, dar și în Săptămâna Mare, Crucea Roșie Română va organiza mai multe evenimente în diferite localități din țară, printre care și Constanța, pentru a ajuta persoanele aflate în dificultate înaintea Sărbătorilor de Paște.
Potrivit unui comunicat al Crucii Roșii, în perioada 7 - 11 aprilie, se vor desfășura spectacole, concursuri și acțiuni de donare de alimente în hipermarketuri din cinci orașe. Produsele adunate vor fi oferite persoanelor cu venituri reduse, prin programul Banca de Alimente. Spectacolele vor fi susținute de diferite personalități din lumea muzicii, a teatrului și a sportului. Crucea Roșie va ajunge la Constanța în data de 11 aprilie, iar evenimentul va începe de la ora 17.00, la hipermarketul Real 1.
Proiectul umanitar Banca de Alimente, lansat în urmă cu mai bine de doi ani, a fost implementat în septembrie 2009 cu scopul de a sprijini cu alimente de bază familiile sau persoanele singure care nu-și pot procura prin forțele proprii necesarul zilnic de hrană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9676 secunde