Cum îi determinăm pe constănțeni să spună "STOP Discriminării!"

158

Articole de la același autor

"Dincolo de cuvinte, toți suntem la fel!" este deviza proiectului pentru tineret "STOP Discriminării!", ce se va derula, începând de luna aceasta și până pe data de 10 octombrie, la Constanța. 
Proiectul propus și implementat de Asociația de Servicii Sociale, Consultanță și Formare în Domeniul Social Constanța este finanțat de Comisia Europeană prin intermediul programului Tineret în Acțiune și are ca scop prevenirea și combaterea discriminării, stimularea participării tinerilor la viața socială, educațională, culturală și îmbunătățirea relațiilor dintre tineri prin pregătirea unui grup de tineri pentru a forma o rețea funcțională de promovare și apărare a drepturilor copiilor și tinerilor.
Printre obiectivele proiectului, se enumără dezvoltarea sentimentului de toleranță și al înțelegerii diversității, dezvoltarea cetățeniei active prin implicarea activă a tinerilor în dezbaterile de modelare a politicilor de tineret. 
Activitatea centrală va consta în organizarea unui seminar național, pe o perioadă de 5 zile, la Agapia, jud. Neamț, la care vor participa 20 tineri reprezentanți ai ONG-urilor active în domeniul combaterii discriminării, experți ONG tineret, responsabili politici tineret și membrii echipei de implementare proiect. 
Informații suplimentare despre activitățile și obiectivele acestei inițiative pot fi obținute de la coordonatorul proiectului, Georgiana Beu, la numărul de telefon 0737. 887. 897.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Social : "Spune NU discriminării!"
Pagina a fost generata in 0.5573 secunde