Cum porti pantalonii de trening in tinute urbane, sport si casual! Minighid de stil!

351
Cum porti pantalonii de trening in tinute urbane, sport si casual! Minighid de stil! - pantalonicasualcremcudunginegres-1564404029.jpg

Articole recomandate

Pantalonii de trening se potrivesc oricarui anotimp. Fie vara, fie iarna, barbatii care doresc sa adopte o tinuta lejera investesc in pantaloni de trening. Magazinele fizice si cele online, deopotriva, isi surprind placut clientii prin oferte dintre cele mai atractive pentru aceasta piesa vestimentara atat de confortabila.

 De exemplu, Mahoni.ro propune o oferta foarte bogata la pantaloni barbati ( vezi aici ) din gama sport, potriviti pentru asa numitele zile lenese, in care domnii nu pun prea mare accent pe imagine, dar si pentru cei care merg la sala sau practica vreun sport.

 Insa utilitatea pantalonilor de trening nu se opreste aici. Pantalonii de trening pot fi asortati si in tinutele urbane si le ofera celor care ii poarta o stare de confort si de siguranta, chiar si in afara salii de sport sau fitness si in afara casei.

 In concluzie, astfel de pantalonii barbati reprezinta o alegere potrivita pentru jogging, fitness, plimbari, deplasari, dar si pentru vestimentatia de strada.

 Pantalonii de trening si moda sporty-chic

Din ce in ce mai multe trenduri care apar in moda se axeaza pe diferite combinatii nebanuite, insa foarte reusite, de articole vestimentare. De exemplu, subiectul articolului, in speta, pantalonii de trening, pot fi purtati la intalniri, la o plimbare, la film, la o repriza de alergare, in parc cu copiii.  Din ce in ce mai multi designeri incurajeaza combinarea pantalonilor de trening cu diferite piese sau accesorii vestimentare care fac parte din alta categorie stilistica – unul dintre motive, constand, bineinteles, in faptul ca sunt foarte comozi.

 Pe langa faptul ca sunt foarte comozi si foarte confortabili, pantalonii de trening fi usor de asortat la alte piese vestimentare -  pot fi purtati cu un tricou polo sau cu un tricou casual si o pereche de adidasi sau tenesi pentru o plimbare prin oras, in parc, chiar si pentru o intalnire la bere cu prietenii, daca localul nu impune o anumita tinuta.

 Pentru a aborda stilul sporty-chic, este suficient sa se achizitioneze un model de pantaloni de buna calitate, care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea celui care ii poarta, si sa se asorteze cu diferite piese din garderoba, fie ele mai discrete sau care ies in evidenta. Barbatii mai indrazneti pot sa faca tranzitia de la tinutele sport la cele casual foarte usor. De asemenea,  acestia pot adauga un element mai putin obisnuit tinutei lor – materiale stralucitoare pentru un outfit sport diferit.

De ce sa adopti o vestimentatie tip sport

Vestimentatia sport a devenit mult mai permisiva si cu desavarsire un stil vestimentar in adevaratul sens al cuvantului care se potriveste mai multor situatii. A fi imbracat sport nu inseamna doar a purta o pereche de pantaloni de trening si adidasi, iar a purta o pereche de pantaloni de trening si adidasi nu inseamna a fi imbracat sport. Pantalonii barbatesti de trening pot fi purtati in diferite contexte, avand o croiala simpla si lejera, pe care domnii o pot folosi pentru a obtine cele mai reusite tinute casual si sport.

Asadar, pantalonii de trening barbatesti, au loc in garderoba masculina a celor activi, care sunt mereu in miscare si pentru care chiar si zilele obisnuite sunt incarcate de activitati care ii suprasolicita.

Gasesti mai multe pe Mahoni.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0778 secunde