Cum poți acorda calificative angajaților SPIT

260
Constănțenii care trebuie să își achite impozitele și taxele pot acorda calificative angajaților de la cinci casierii din municipiu. Serviciul Public de Impozite și Taxe Locale Constanța a extins sistemul de evaluare electronică a activității fiscale furnizate la ghișeele unice ale instituției, prin intermediul căruia contribuabilul poate să-și exprime aprecierea față de calitatea serviciului prestat de către funcționarul public în fața căruia s-a aflat. Sistemul a fost implementat anul trecut ca program pilot doar la nivelul Agenției fiscale nr. 2 din str. Nicolae Grindeanu nr. 66. Recent, calificative se pot acorda și la nivelul ghișeelor unice din cadrul agențiilor fiscale nr. 1 și 4 din str. Badea Cârțan nr. 3, Agenției fiscale nr. 3 din străzile Atelierelor nr. 3 și Grivița nr. 50 și Agenției fiscale nr. 6 din strada Sulmona nr. 22.

Prin intermediul acestui sistem, fiecare cetățean care intră în legătură directă cu funcționarul de la ghișeu poate acorda prin apăsarea butonului aferent notei de pe aparatul amplasat la nivelul fiecărui ghișeu,

calificativul de foarte bine, bine sau satisfăcător. Potrivit SPIT, în baza rezultatelor obținute, managementul instituției evaluează activitatea angajaților și decide asupra modului de organizare și repartizare a acesteia în cadrul agențiilor fiscale cât și calitatea serviciului prestat, urmărindu-se creșterea gradului de satisfacție al contribuabililor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7614 secunde