Cum poți ajuta delfinii din Marea Neagră

172
Cum poți ajuta delfinii din Marea Neagră - delfin1340815286-1360927427.jpg
Sub îndemnul "2 la sută din impozitul tău, pentru delfinii din Marea Neagră!", reprezentanții organizației nonguvernamentale "Mare Nostrum" ne recomandă să redirecționăm impozitul pentru a finanța diferite acțiuni dedicate delfinilor. 


Impozitul pe venit a fost deja plătit statului în 2012, prin intermediul angajatorului, la fiecare salariu. Acum trebuie doar să completezi formularul de redirecționare a 2 la sută din acest impozit. "Mare Nostrum" ne propune să susținem prin cei 2 la sută din impozitul nostru salvarea delfinilor din Marea Neagră. Poluarea și capturile accidentale sunt doar câteva din problemele cu care se confruntă delfinii. 


Banii strânși în urma campaniei 2 la sută vor permite echipei "Mare Nostrum" să continue monitorizările anuale ale delfinilor din Marea Neagră și să completeze eforturile pe linia protejării ecosistemului costier, incluzând achiziționarea și montarea de noi dispozitive acustice pentru îndepărtarea delfinilor de plasele de pescuit, ca măsură de reducere a numărului de cetacee capturate accidentale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Social : Cutremur în Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.7349 secunde