Cum poți obține cel mai flexibil abonament de telefon la preț minimal?

367
Cum poți obține cel mai flexibil abonament de telefon la preț minimal? - img7893-1702569432.jpeg
YOXO este soluția de telefonie mobilă accesibilă, care oferă trei abonamente cu minute, SMS-uri naționale nelimitate, internet și roaming, începând de la 9 lei. Serviciul 100% digital cu acoperire 4G+ și 5G în rețeaua Orange a fost lansat în 2020 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de telefonie mobilă din România. Acesta oferă o gamă largă de opțiuni pentru a se potrivi nevoilor tuturor, cât și viteze de transfer de date rapide, fiind o opțiune excelentă pentru cei care caută o alternativă la serviciile tradiționale de telefonie mobilă, direct din aplicație.

Unul dintre principalele avantaje YOXO ține de flexibilitate. Abonamentele sunt lunare, se pot anula oricând, iar utilizatorii pot modifica mereu pachetul de date mobile în funcție de nevoile lor, adăugând opțiuni suplimentare.

Activarea abonamentului YOXO se face online și gratuit prin intermediul aplicației ce se poate găsi cu ușurință în Google Play, App Store și AppGallery. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot activa și gestiona atât abonamentul propriu, cât și abonamentele altor persoane, precum pe cele ale altor membrii din familie, pot verifica ușor consumul de date sau pot cumpăra servicii extra. De asemenea, clienții beneficiază de reducerile și codurile promoționale la produse de sănătate și frumusețe, divertisment sau mâncare în secțiunea „Dealz” din aplicație. La YOXO, cartela eSIM, SIM-ul fizic și transportul sunt gratuite, iar prin alegerea opțiunii eSIM cu număr nou, portarea durează între 5 și 8 minute, pornind de la instalarea aplicației până la punerea în funcțiune a noului abonament.

Viața este mai ușoară cu YOXO pentru că plata abonamentului se face automat lunar, moment ce va fi anunțat de fiecare dată în aplicație, înainte de realizarea transferului. Prețul văzut este întotdeauna și cel plătit, fără surprize la final de lună sau costuri ascunse, fiind o transparență totală asupra costurilor proprii, cât și a celorlalte abonamente gestionate din același cont. Foarte convenabil este faptul că toți clienții au libertatea să înceapă cu o ofertă de minute și internet, iar luna următoare să schimbe cu o ofertă mai potrivită nevoilor din acel moment, lucru ce se aplică și în cazul opțiunilor extra.

Un alt beneficiu important al programului de loialitate pe care YOXO îl oferă este cel al codurilor de referință, ce oferă prima lună gratuită celor care se alătură folosind un cod unic, cât și 100 GB celor care vin cu inițiativa de a îl oferi. Aceste coduri se pot găsi cu ușurință pe toate paginile de socializare ale YOXO.

Începe călătoria cu abonamentul făcut special pentru tine.

#pentrucăyoxo

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6391 secunde