Cum poți primi gratuit un litru de ulei

523
Cum poți primi gratuit un litru de ulei - ulei-1331760705.jpg
Dacă țineți la mediul înconjurător și nu vreți să aruncați la canalizare uleiul vegetal uzat, îl puteți aduna și preda la un centru de colectare. Pentru cinci litri de ulei vegetal uzat, organizația nonguvernamentală "Mare Nostrum" vă dă un litru de ulei de floarea soarelui.
Campania se intitulează "Și eu colectez separat uleiul vegetal uzat" și este destinată tuturor constănțenilor. În cazul în care aduceți mai puțin de cinci litri, vi se înmânează un bon reprezentând cantitatea de ulei adusă, urmând să primiți recom-pensa când bonurile însumează cinci litri. Sediul "Mare Nostrum" este pe Bd-ul 1 Decembrie 1918 nr. 3, bloc F17, scara A, ap. 3, Constanța. Programul este de luni până vineri, între orele 9,00 și 17,00. De asemenea, reprezentanții organizației pot fi contactați și la numerele de telefon 0241/612.422, 0341/407.432 și 0341/407.433 sau la adresa de e-mail [email protected].
Uleiul vegetal uzat este un deșeu rezultat în urma prăjirii uleiului alimentar din semințe vegetale. În urma folosirii îndelungate acesta devine nociv pentru sănătate, putând duce la apariția unor boli fatale, favorizând dezvoltarea celulelor cancerigene și mărind riscul de accidente vasculare cerebrale, în același timp, uleiul vegetal uzat este considerat un reziduu toxic.
"Mare Nostrum" a început informarea și colectarea acestui deșeu încă din 2009, prin intermediul proiectului "Campania de conștientizare a populației privind necesitatea colectării uleiului vegetal uzat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9798 secunde