Cum poți salva viața unui bebeluș născut prematur

110
Cum poți salva viața unui bebeluș născut prematur - prematur1-1482147465.jpg

Articole de la același autor

România este țara cu cea mai ridicată rată a mortalității infantile între țările Uniunii Europene. 1.400 de copii mai mici de un an au murit anul trecut în spitalele din România, iar dotarea insuficientă cu echipamente a maternităților se numără printre principalele cauze ale acestor cifre cutremurătoare. 


De aceea, organizația Salvați Copiii a făcut o prioritate din salvarea vieții nou-născuților și reducerea mortalității infantile. Până în prezent, reprezentanții organizației au reușit dotarea a 67 de unități medicale cu 280 de echipamente performante, contribuind, astfel, la salvarea și îngrijirea în condiții mai bune a peste 24.000 de nou-născuți.


Organizația face apel la toți cei care doresc să contribuie și pentru a salva viața micuților. Companiile pot direcționa 20 la sută din impozitul pe profit către Organizația Salvați Copiii. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, daca se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului 2016, pe baza unui contract de sponsorizare. Legea 32/1994 privind sponsorizarea prevede că persoanele fizice sau juridice române care efectuează sponsorizări beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, iar potrivit Codului Fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări își scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă de 0,5 la sută din cifra de afaceri sau 20 la sută din impozitul pe profit datorat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.988 secunde