Cum puteți beneficia de consultanță juridică de calitate

204
În cadrul unui eveniment organizat vineri, firma MULTISERV a prezentat agenților economici care sunt beneficiile externalizării departamentelor resurse umane și juridic. "Este primul eveniment organizat la Constanța cu această temă. Beneficiile externalizării celor două departamente sunt multiple: firmele își pot reduce costurile cu 30 - 40% și, prin încheierea unui contract de prestări servicii, ne asumăm toate controalele Inspectoratului Teritorial de Muncă", a declarat Georgiana Sîntea, director MULTISERV.
Externalizarea departamentelor resurse umane și juridic presupune întocmirea tuturor actelor de resurse umane, începând de la recrutarea și angajarea salariaților, până la încetarea contractelor de muncă, inclusiv cercetările disciplinare care stau la baza litigiilor de muncă, de către firma MULTISERV.
Prezent la eveniment, Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, a declarat: "În urmă cu mai mulți ani, noi am externalizat domeniul IT. Noi redescoperim ceea de alții au făcut-o în urmă cu zece de ani".
Pe parcursul a câtorva zeci de minute, au fost prezentate implicațiile întocmirii corecte și legale a actelor în cercetările disciplinare a regulamentului intern al firmei, a contractului colectiv de muncă, implicațiile actelor în litigiile de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8187 secunde