Cum puteți să faceți gratuit cursul de bone

425
2
Cum puteți să faceți gratuit cursul de bone - cursurigratuitebone-1396364612.jpg

Articole de la același autor

Pentru a rezolva criza de bone și a le ajuta pe mămicile care vor să se întoarcă mai devreme la serviciu, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice vrea să instruiască și să formeze 400 de bone. Cursurile sunt gratuite și se adresează și constănțencelor care vor să îmbrățișeze această meserie. 
"Formarea durează 360 de ore. Prin proiect, ne propunem ca aceste bone să contribuie cu profesionalism la dezvoltarea serviciilor alternative de îngrijire a copiilor. La finalul cursului de formare, fiecare participantă va primi o bursă în lei. Programele de formare vor cuprinde și module ce prezintă elemente specifice îngrijirii copilului cu dizabilități", a declarat directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Gheorghe Bușu. 
Se pot înscrie pentru a urma cursuri de bone femeile aflate în șomaj și înregistrate la AJOFM, femei peste 45 de ani în căutarea unui loc de muncă, femei beneficiare de venit minim garantat și femei din alte grupuri vulnerabile. 
Ele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani, să nu realizeze venituri dintr-o activitate economică sau socială, în baza unui contract de muncă sau în mod independent, să fie sănătoase atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, pentru îngrijirea și supravegherea copiilor. De asemenea, trebuie să nu fi suferit nicio condamnare pentru care s-a pronunțat o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, să nu fi fost decăzută din drepturile părintești sau să îi fi fost interzise drepturile părintești. Cursantele trebuie să fie absolvente de minimum opt clase și să primească aviz favorabil pentru a urma cursurile de bone, în urma evaluării psihologice. 
"Prin acest proiect, se va crea o bază de date cu bone calificate și se va asigura o legătură permanentă cu potențialii angajatori", mai adaugă Gheorghe Bușu. 
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională sunt așteptate la sediul AJOFM Constanța, pe strada Lacului nr. 14, etajul al doilea, Compartiment Formare Profesională, tel. 0241/481.550, persoana de contact Luminița Alupoaie.


Comentează știrea

fake hermes handbags china
8 mai 2014
fake hermes handbags china

hermes birkin replica online fake hermes handbags china http://www.kiwanislblf.org/about.html

hermes birkin fake
11 mai 2014
hermes birkin fake

hermes bag for sale singapore Stiri Social : Cum puteți să faceți gratuit cursul de bone | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin fake http://moneslaw.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4487 secunde