Cum să găsiți o bonă de Revelion

1436
1
Cum să găsiți o bonă de Revelion - 95b1050b98698dc7f66f0dc7c83af2fe.jpg
Cei care au copii și doresc să petreacă Revelionul cu prietenii pot să apeleze cu încredere la serviciile ocazionale de babysitting. Bonele pot fi contactate prin firmele de profil, iar tariful se negociază direct cu clienții.
Și pe piața constănțeană există firme special create pentru a veni în întâmpinarea celor care caută pentru copilașul lor ajutorul cel mai potrivit și, mai ales, cel mai sigur, chiar și pentru perioade limitate.
Se știe cât este de greu să găsești persoana care să te înlocu-iască, să aibă grijă de copilul tău ca și cum ai face-o tu, ca părinte, mai ales când este vorba de situații ocazionale și nu de un contract pe o anumită perioadă. Indiscutabil, când la mijloc le sunt proprii copii, părinții caută, înainte de orice, servicii care să le confere maximă siguranță. Mai mult, firmele cu un asemenea aprofil acoperă și servicii privind îngrijirea vârstnicilor sau a persoanelor care nu se descurcă singure.
E falsă ideea că bebele sau orice alt copil stă musai în calea Revelionului celor mari! Părinții care într-adevăr doresc să evadeze în această noapte magică, dar nu au rude la care să-i lase pe micuți, dau din colț în colț doar pentru că nu au informații că pot angaja o bonă chiar și pentru o noapte. "Avem o bebică de șapte luni și, acum câteva zile, am renunțat la visul nostru de a petrece Revelionul cu păpușa noastră cu tot. Dar pe mâna cui să ne lăsăm cea mai mare avere a noastră?" - se întreabă Ela Preda, care, ca mamă a primului său copil, are serioase reticențe în a-și lăsa fetița pe mâna "oricărei necunoscute".
"Anul trecut, o vecină mi-a recomandat o cunoștință de-a ei ca să stea cu copiii mei în noaptea de Revelion. Prețul n-a fost o problemă, nici îngrijirea copiilor. M-a deranjat însă grija ei de a-i învăța pe copii lucruri total nepotrivite. M-am lecuit și acum aș vrea să angajez o persoană specializată pentru așa ceva, dar nu știu unde o găsesc!" (Cristina Logo-fătu)

Ce trebuie să faceți?
Managerul unei firme constănțene de babysitting ne-a asigurat că nu este deloc târziu ca în această perioadă, părinții interesați de angajarea unei bone... ocazionale să găsească persoana potrivită. Asta, pentru că există suficiente bone disponibile și la această oră. Ele pot fi contactate prin intermediul firmelor de profil, care garantează asupra integrității lor morale și profesionale, pentru că sunt special pregătite pentru asemenea servicii.
Dacă, în condiții normale, o bonă este plătită cu salariu lunar stabilit de familia care o angajează, atunci când este vorba de situații speciale, tariful se stabilește prin negociere directă între bonă și client, firma nevând nicio implicare în acest sens.
De subliniat că bonele acceptă să vină la domiciliul copiilor, dar nu resping nici ideea ca părinții să-i aducă pe micuți acasă la ele.
În legătură cu reacția copiilor față de astfel de persoane (străine în ochii lor), dată fiind pregătirea lor specială, a stăpânirii... alfabetului acomodării și, mai ales, al comunicării, copiii nu vor avea motive să se sperie de prezența lor.

Comentează știrea

elena
27 decembrie 2011
revelion

doamana,56 ani,ofer servicii de bona,ingrijire batrani,ingrijire animale de companie,pentru noaptea de revelion!iasi,vaslui

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5588 secunde