Cum se poate rezolva pe cale amiabilă datoria la RAJA

111

Articole de la același autor

Peste 1,4 milioane de lei are de încasat RAJA de la abonații la rețeaua de apă și canalizare din județul Constanța. Potrivit reprezentanților societății, 246 de aso-ciații de locatari sau proprietari au facturi cu termenul de plată depășit, adică mai mult de 45 de zile. 


"Toate aceste asociații au fost invitate la conciliere, în sensul încheierii unor procese verbale de eșalonare a debitelor, notificate și avizate pentru debranșare. În urma acestor demersuri, majoritatea asociațiilor fie au achitat debitele, fie au încheiat procese verbale de eșalonare sau au demarat proce-durile de încheiere a convențiilor de facturare individuală. Totuși, un număr mic de asociații nu au răspuns afirmativ demersurilor de recuperare pe cale amiabilă a debitelor și au ajuns la debran-șare", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Astfel, la jumătatea lunii aprilie 2014, la nivelul județului Con-stanța, erau debranșate 23 de asociații, cu un debit total de aproape 360.000 lei.


Cea mai mare datorie este de 110.771,67 lei și aparține Aso-ciației de Proprietari 19 Est din orașul Năvodari. În municipiul Constanța, în fruntea listei datornicilor este Asociația de Proprietari CS28, cu suma de 19.190 lei. 


La nivelul județului Constanța, SC RAJA SA asigură serviciile de furnizare apă potabilă și canalizare la un număr de 2.016 condominii și asociații de locatari ori proprietari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Social : De ce nu scade prețul la apă
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Social : Ce program  au casieriile RAJA
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Social : Eforie Sud rămâne fără apă rece
Pagina a fost generata in 2.787 secunde