Cum sunt îngrijite spaţiile verzi, în Constanţa

269
Cum sunt îngrijite spaţiile verzi, în Constanţa - cumsuntingrijite-1629376006.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale susţin că depun eforturi pentru a îngriji spaţiile verzi din Constanţa. Echipele Direcţiei Generale de Gestionare Servicii Publice, împreună cu cele ale firmelor prestatoare şi beneficiarii venitului minim garantat acţionează zilnic, în acest sens.

Potrivit reprezentanţii Primăriei Constanţa, în ultima săptămână au cosit, au greblat, au udat, au igienizat, au tuns gardul viu, au plivit și prășit florile în toate parcurile din oraș, în stațiunea Mamaia, în cartierele Faleză Nord, Tomis I, Tomis II, Tomis III, zona peninsulară, taluzul către plaja Modern sau scuarurile de pe bulevardele din Constanța .

„Munca echipelor este îngreunată de multe ori de mașinile parcate pe trotuare, de aceea vă rugăm să nu mai staționați în zonele în care este plantat gard viu pentru a nu face imposibilă îngrijirea acestuia. În continuare, o atenție deosebită se acordă arborilor. Și pentru că siguranța noastră este prioritară, se elimină ramurile bătrâne, uscate, rupte accidental sau atacate de carii precum și copacii uscați ori scorburoși, periculoşi pentru rețelele de utilități, pietoni, clădiri sau mașini”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.862 secunde