Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța

133
Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța - cumvafivremea-1412092396.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este ultima zi de soare și vreme caldă, la Constanța. Cerul este mai mult senin și maxima termică pe timpul zilei va atinge 23 de grade Celsius. Noapte, se vor aduna nori și vântul se va înteți, iar termometrele vor indica minimum 13 grade.

De mâine, vine frigul. Valorile termice vor scădea brusc, până pe la 17 grade, norii vor acoperi aproape tot cerul și vântul va sufla cu putere, dinspre nord-est. Vineri va fi chiar mai frig, cu temperaturi cuprinse între 8 și 15 grade.

În restul țării, astăzi, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 25 de grade în Muntenia și zona continentală a Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 8 și 16 grade.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul și nord-estul țării, însă doar pe arii restrânse va ploua slab. Noaptea, înnorările se vor accentua treptat în majoritatea regiunilor, iar ploi vor cădea în Maramureș, izolat în Muntenia, dar posibil și în Banat și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului, pe litoral și pe crestele munților. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Social : Zona Tomis II, fără APĂ
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Social : A crescut numărul turiștilor!
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Social : Unde poți petrece ieftin, de Revelion
Pagina a fost generata in 1.1376 secunde