Cum va fi vremea, în Săptămâna Mare, la Constanța

536
Cum va fi vremea, în Săptămâna Mare, la Constanța - cumvafivremea-1397398275.jpg

Articole de la același autor

Vremea capricioasă de primăvară se menține și în Săptămâna Mare, la malul mării. Vom avea și soare, și nori, și ploi, iar temperaturile când vor urca, când vor coborî. 
Astăzi, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 17 grade Celsius. La noapte vor apărea câțiva nori și cerul va deveni variabil. Termometrele vor indica minimum 7 grade. Mâine, perioadele însorite vor alterna cu cele înnorate și vântul se va înteți. Valorile termice vor crește simțitor, spre 19 grade Celsius pe timpul zilei și 9 grade noapte. Și miercuri se anunță cer variabil, dar va fi ceva mai frig, cu temperaturi cuprinse între 7 și 16 grade. Noaptea este posibil să apară câteva averse de ploaie. 
Joi, 17 aprilie, va fi și mai frig, cu doar 11 grade Celsius în termometre și câțiva nori pe cer. Vineri, cerul va fi complet acoperit de nori, iar valorile termice vor fi cuprinse între 9 și 14 grade, iar în week-end vom avea cer variabil, cu soare și maxime de 16 - 17 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3603 secunde