Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Dobrogea

260
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în Dobrogea - vremea1350335342-1350387472.jpg

În Dobrogea, următoarele două săptămâni vor aduce vreme frumoasă. În primele zile va fi cald, apoi tendința generală va fi de răcire, cu o scădere a valorilor termice mai pronunțată în data de 18 octombrie, apoi între 22 și 24 octombrie. Spre sfârșitul intervalului, maximele vor fi de 16 - 18 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 8 grade. Din păcate, șansele de precipitații sunt foarte mici.


Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice și a precipitațiilor ce se vor produce în intervalul 16 octombrie - 29 octombrie, în fiecare regiune a țării.


La munte, vremea va avea o tendință generală de răcire, mai pronunțată între 22 și 24 octombrie, când atât maximele cât și minimele vor scădea cu 8 - 10 grade. În a doua parte a intervalului sunt de așteptat temperaturi normale pentru această perioadă a anului și care, în medie, nu vor mai depăși la valorile maxime 8 grade, în timp ce minimele vor fi în apropierea limitei înghețului.


Va ploua în primele două zile, când vor fi averse și, posibil, pe arii restrânse, cantități mai importante de apă, apoi sunt de așteptat ploi slabe, în a doua parte a intervalului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi VREMEA astăzi
Pagina a fost generata in 0.4317 secunde