Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

339
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vreme-1458565755.jpg

Articole de la același autor

Primăvara continuă să fie capricioasă la malul mării. Potrivit prognozei pentru următoarele două săptămâni, va fi când soare, când nori și va ploua moderat.

Astfel, în Dobrogea, temperaturile maxime vor scădea treptat, de la valori medii de 13, 14 grade în prima zi, până la 8 grade în 24 și 25 martie. Apoi, acestea vor crește, începutul lunii aprilie fiind caracterizat de un regim termic apropiat de cel normal, cu maxime, în medie regională, de 14, 15 grade. Primele trei nopți vor fi caracterizate de valori termice medii în jurul a 5 grade, apoi acestea vor scădea ușor până la sfârșitul primei săptămâni de prognoză. Din 28 martie, minimele nocturne vor crește treptat și vor ajunge la valori medii de 6, 7 grade.

În intervalul 21 - 25 martie, va ploua temporar, pe arii mai extinse și moderat cantitativ în ziua de 23 martie.

Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3254 secunde