CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA

824
CUM VA FI VREMEA ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, LA CONSTANȚA - caniculatoatatarasambatapanaluni-1467117642.jpg
Intrăm în luna lui cuptor și vremea se anunță pe măsură. La Constanța, vom avea caniculă și ploi slabe în perioada următoare, cu valori termice ce vor depăși, frecvent, 30 de grade Celsius.


Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni. În Dobrogea, temperaturile scad ușor, mai ales în cursul zilei de mâine, când vor ajunge la o medie de 28 de grade. Ulterior, maximele termice vor crește spre medii de 30 de grade, valori care se vor menține până la sfârșitul intervalului și vor caracteriza o vreme călduroasă. Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative și se vor situa în jurul valorii de 20 de grade.


Averse locale se vor semnala în 28 și 29 iunie și în jurul datei de 2 iulie. În restul intervalului probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă.


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturilor maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8908 secunde