Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța

320
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, la Constanța - vremeaestedeosebitdecaldc483vezi-1478525194.jpg

Articole de la același autor

După o perioadă deosebit de călduroasă, vremea revine doar temporar la normalul perioadei, la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza pentru următoarele două săptămâni în zona Dobrogei. Meteorologii vin cu vești bune pentru că, deocamdată, ne bucurăm în continuare de temperaturi ridicate.


Astfel, în primele zile ale acestei săptămâni, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice acestei perioade de an, respectiv medii de 14 – 16 grade la cele de peste zi și 6 – 10 grade la cele de noapte.


Scăderea bruscă de temperatură ce se va resimți din data de 10 noiembrie va determina o vreme mai rece decât normal, cu maxime de 7 – 9 grade și minime de 3 – 6 grade. Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate temperaturi creștere ce se vor situa peste cele obișnuite ale perioadei, cu valori mediate pe regiune de 10 – 14 grade, la maxime și de 3 – 7 grade la minime.


Probabilitatea pentru ploi se va menține ridicată în special în prima săptămână când vor fi interval în care se vor cumula cantități de apă mai însemnate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 30 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Vineri, 21 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.2989 secunde