Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

154
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1387558726.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vom avea parte de o vreme veritabilă de decembrie. Nu va ninge, în schimba va fi cer senin și ger. Dimineața va fi chiciură, iar noaptea se va semnala ceață.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 1 grad Celsius. Peste noapte se va lăsa ceață și vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum -6 grade. Duminică se mai încălzește puțin, până pe la 5 grade, ziua și -3 grade noaptea. Va fi soare cu dinți și vântul va sufla slab.

De luni mai apar câțiva nori, iar de miercuri, 25 decembrie, temperaturile se vor ridica peste cele normale pentru această perioadă, cu valori cuprinse între 4 și 10 grade Celsius.

În restul țării, în week-end, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obținute ale perioadei, local chiar mai ridicate decât cele climatologic normale, cu precădere în dealurile subcarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în zonele joase, mai persistente local în cele din vest și centru. Izolat, se vor semnala burnițe și fulguieli și va fi posibilă, pe suprafețe mici, depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jurul valorii de -6 grade. Temperaturile minime se vor încadra între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -14 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Social : Ce meserii pot învăța șomerii, gratuit
Pagina a fost generata in 1.274 secunde