Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

150
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1399649211.jpg

Articole de la același autor

După câteva zile însorite, vremea instabilă se întoarce, la malul mării. Norii s-au adunat încă din cursul dimineții de vineri, iar în week-end, vom avea și ploi, dar și puțin soare. 


Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi mai mult noros și, pe arii relativ extinse, vor cădea averse de ploaie, în general slabe cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări trecătoare. Izolat, vor fi condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 19 grade, iar cele minime între 9 și 14 grade. 


Duminică, vremea va fi ușor instabilă și în încălzire. Cerul va fi variabil. Izolat, vor mai fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor încadra între 10 și 24 de grade. 


Și în cursul săptămânii viitoare, vremea va fi schimbătoare. Luni vom avea cer variabil, temporar mai noros, iar în cursul nopții vor fi averse slabe de ploaie. În zona litoralului, se vor înregistra maximum 18 grade. Ceva ploi este posibil să apară și în zilele următoare, când sunt estimate chiar temperaturi mai ridicate, aproape de 20 de grade. 


În restul țării, vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și va ploua în Dobrogea, local în Moldova, Muntenia, Oltenia și Transilvania și pe arii mai restrânse în rest. 


Vor fi mai ales averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 26 de grade în Banat și în vestul Olteniei, iar cele minime, între 5 și 14 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.488 secunde