Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

114
Cum va fi vremea  în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1406309429.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii anunță, în sfârșit, un week-end perfect la mare. Temperaturile vor fi plăcute, pe alocuri caniculare, iar soarele va străluci cu putere. Vântul va sufla însă moderat, dinspre nord-est, suficient cât să ne mai răcorească puțin.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este senin, vântul este moderat și maxima termică atinge 31 de grade Celsius. Peste noapte, briza se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 20 de grade. Cer senin va fi și duminică, dar se va mai răcori cu un grad - două peste zi și până la 16 grade, noaptea.

De luni, se vor menține valorile termice la pragul caniculei și vom avea parte în continuare de un cer fără nori.

În restul țării, în week-end, vremea va fi călduroasă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la deal și la munte, în nord-vestul și centrul țării, iar noaptea, mai ales în sud-vest, unde local vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului ploi de scurtă durată vor fi posibile pe arii restrânse. Izolat cantitățile de apă, vor depăși 20 l/mp și sunt condiții de grindină.

Vântul va prezenta unele intensificări în sud-est, dar trecător și în celelalte zone, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor înca-dra între 25 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în estul Munteniei, sudul Moldovei și vestul Dobrogei. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, mai ridicate pe litoral. În regiunile sud-estice, indicele temperatură-umezeală ITU va atinge izolat pragul critic de 80.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3898 secunde