Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

96

Articole de la același autor

După atâtea săptămâni fără soare, în sfârșit, ne bucurăm și noi de razele sale. Meteorologii anunță vreme frumoasă în week-end, cu mult soare și temperaturi ridicate. Doar nopțile vor fi mai reci.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult însorit, vântul suflă slab, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 7 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina complet, dar termometrele vor indica minimum -1 grad. Duminică, temperaturile vor mai coborî cu un grad, două, va fi din nou soare. Săptămâna viitoare, va fi la fel de cald, dar se vor mai arăta norii și este posibil să plouă temporar.

În vestul țării, la deal și la munte, unde, sâmbătă, va predomina o vreme frumoasă, cu cer variabil, valorile termice diurne vor crește ușor și se vor situa peste mediile climatologice pentru această dată. În celelalte zone, dimineața și noaptea se va semnala ceață sau nebulozitate joasă stratiformă, care ar putea persista și peste zi, în special în sudul Olteniei, astfel că regimul termic va fi apropiat de cel normal.

Unele înnorări vor fi în a doua parte a intervalului și în nord-vestul extrem, unde vor fi posibile precipitații slabe, mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, dar mai ales pe crestele montane, unde va spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime vor fi de la -13, -12 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 4, 5 grade în Dealurile de Vest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Social : Vreme frumoasă și însorită, la Constanța
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Social : Cartierul Km 5, fără curent electric
Pagina a fost generata in 1.4393 secunde