Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

147
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1424448839.jpg

Articole de la același autor

Iarna dă semne că se retrage, la malul mării. Meteorologii ne aduc vești bune pentru week-end, când vom avea și câțiva nori, dar și soare și mai ales temperaturi plăcute.

Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult senin. Vântul suflă moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 5 grade. Noaptea, se vor aduna câțiva nori, dar vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 0 grade. Duminică, va fi parțial înnorat și, noaptea, sunt așteptate ceva averse. Vântul se va mai înteți și valorile termice se vor încadra între 3 și 6 grade.

Săptămâna viitoare va mai ploua, sporadic, dar temperaturile vor mai crește puțin, până spre 8-9 grade.

În restul țării, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și, izolat, vor fi posibile precipitații slabe, ziua mai ales burnițe în Moldova, iar, spre sfârșitul intervalului ploi în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul țării și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Deltă și 13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime, între -7 și 5 grade. Se va semnala ceață, cu precădere în cursul nopții, în zonele joase din sud, est și centru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Stire din Social : Ce cumpără românii de 1 și 8 martie
Pagina a fost generata in 1.7999 secunde