Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța

198
1
Cum va fi vremea, în week-end, la Constanța - cumvafivremea-1439477829.jpg

Articole de la același autor

Vremea se va menține caniculară și în acest week-end, pe litoral, iar temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 38 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, mai ales dimineața și seara, iar vântul va sufla slab și moderat. Sâmbătă, 15 august, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla moderat, iar temperatura se va încadra între 20 și 32 de grade Celsius. Duminică, temperatura crește la 33 de grade în Constanța, iar norii se risipesc în totalitate. Apa mării se va încadra între 23 și 26 de grade Celsius.

Comentează știrea

Florica
15 august 2015
cautam urgent colaboratori

Foarte multi dintre oameni isi blocheaza singuri accesul la aceasta sursa infinita de putere prin gandurile lor de saracie, de indoiala si de teama, care impiedica afluxul de prosperitate in viata lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3204 secunde