Cum va fi vremea mâine, la Constanța

628
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1357745051.jpg

Articole de la același autor

Joi, vremea se va încălzi astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10 grade în nordul Moldovei și estul Transilvaniei și 5 grade în sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -8 și 0 grade. 

În nordul și centrul țării, precum și la munte, cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și vor cădea precipitații slabe, mixte, local în vest și sud-vest, iar izolat în sud, în cursul nopții, se vor semnala și ploi. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și trecător în Dobrogea, Izolat, în zonele joase, dimineața va fi ceață cu chiciură.

La Constanța vremea începe să se încălzească. Temperaturile negative vor mai rămâne numai pe timpul nopții, iar ziua vom avea chiar și maxime de 6, 7 grade Celsius.

Pentru joi, meteorologii anunță cer noros, vânt slab și temperaturi maxime de 2 grade Celsius. Peste noapte cerul va fi variabil, cu lună, vântul doar va adia ușor, iar termometrele vor indica minimum -2 grade Celsius.

De vineri se încălzește și mai mult, când, în ciuda norilor, sunt prognozate valori de 7 grade Celsius. Norii vor persista și sâmbătă, dar de duminică reapare soarele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013
Stire din Social : Vreme înnorată și geroasă, în week-end
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea, duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3584 secunde