Cum va fi vremea mâine, la Constanța

246
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme135143145913524644131354777-1358865412.jpg

Miercuri, în jumătatea de nord a țării, regimul termic va deveni apropiat de cel normal la această dată, cu maxime între -1 și 5 grade, cerul va fi noros și, mai ales în cursul zilei, vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. În celelalte zone valorile termice, deși în scădere ușoară, se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei, astfel că la amiază vor fi între 5 și 12 grade.
Cerul va fi variabil în țară, cu înnorări și ploi izolate la începutul intervalului în sud-est.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar pe parcursul zilei și în regiunile sudice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -6 și 2 grade. În zonele joase, în cursul nopții, local va fi ceață.


La Constanța, mâine va fi ultima zi de primăvară de ianuarie. Cerul va fi variabil, dar cu ceva ploi. Vântul va sufla moderat, dinspre vest și maxima termică va atinge 11 grade Celsius.


Peste noapte se va răci simțitor, până pe la două grade Celsius și sunt așteptate din noi ploi. Precipitațiile vor continua și joi, dar noaptea se vor transforma în lapoviță, iar de vineri în ninsori. Temperaturile vor coborî drastic, spre 0 grade și în week-end vom avea valori negative atât ziua, cât și noaptea, până la -7 grade Celsius.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 15 Ianuarie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.382 secunde