Cum va fi vremea mâine la Constanța

200
Cum va fi vremea mâine la Constanța - vremea1-1370270752.jpg

Articole de la același autor

Vremea este instabilă, dar normală din punct de vedere termic, zilele acestea, pe litoral. La Constanța, astăzi, avem când soare, când nori, iar maxima termică atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte cerul va fi noros și vântul doar va adia ușor. Termo-metrele vor indica minimum 16 grade Celsius.

Pentru mâine, meteorologii anunță soare și cer senin, dar de joi, 6 iunie, sunt prognozate ploi și chiar furtuni. Și temperaturile vor mai scădea cu două - trei grade. În week-end sunt așteptate precipitații, așa că vara se va instala abia de săptămâna viitoare.

De altfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în următoarele două săptămâni, în Dobrogea, se va resimți o ușoară încălzire începând cu data de 9 iunie. În primele zile, regimul termic diurn se va menține relativ constant, iar valorile temperaturilor maxime vor fi, în medie, de aproximativ 23 de grade, iar ale minimelor nocturne de 14 - 15 grade. În ce privește precipitațiile, vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar acestea se vor semnala pe arii mai extinse între 6 și 8 iunie, când izolat se pot înregistra cantități de apă mai importante. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3414 secunde