Cum va fi vremea mâine, la Constanța

51
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme11369754122-1371046776.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi instabilă în sudul, estul și centrul țării, precum și în zona de munte, unde mai ales după-amiază și la începutul nopții, temporar înnorările vor fi accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 




Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 20 – 25 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și, izolat, ploi slabe de scurtă durată, însoțite de fenomene electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 9 grade în depresiuni și 20 de grade în Delta Dunării. 


La Constanța, cerul va fi senin, vântul suflă moderat, dinspre nord-est, iar maxima termică atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 20 de grade. 


De vineri, 14 iunie, mai apar câțiva nori, dar se anunță inofensivi. În schimb, se încălzește simțitor, până pe la 27 de grade Celsius pe timpul zilei și 20 de grade noaptea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6302 secunde